Sis2

De kinderopvangStrippenKaart

De Kinderopvang Strippenkaart

Betaalbare maatwerk expertise voor kleinere kinderopvangorganisaties 

In een kleinere kinderopvangorganisatie is het soms niet eenvoudig om je passie te combineren met de verplichte managementtaken. Het liefst zou je op de groep blijven werken, maar je hebt te dealen met wet- en regelgeving en verwachtingen van samenwerkingspartners, zoals het kindcentrum of de gemeente.  

Om je organisatie te runnen, heb je niet alleen vakmatige deskundigheid nodig, maar ook affiniteit met alle facetten van ondernemen. Om structureel de benodigde expertise in te huren, heb je ruime financiële middelen nodig. Tenminste, dat was tot voor kort het geval,

Want Sis2 biedt nu een unieke oplossing, waardoor je voor een overzichtelijk en van te voren afgesproken bedrag gebruik kan maken van noodzakelijke deskundigheid:

De Kinderopvang Strippenkaart

Met deze strippenkaart koop je een aantal uren advies/ ondersteuning in. Je hoeft alleen te mailen of te bellen en je bent meteen verzekerd van onze expertise. Op het gebied van organiseren, samenwerken, teamontwikkeling of individuele begeleiding. Je betaalt alleen het aantal uren dat je afneemt (afgerond per kwartier). Die strepen we dan weg van je strippenkaart. Je houdt zelf de regie in handen wanneer en wat je af wil nemen.

Dus wil je betaalbaar en op ieder moment gebruik maken van de juiste expertise, kies dan voor onze handige strippenkaart.

Meer weten? 

Bel Mathelijne Smids op 06-10 36 26 93 of mail naar info@sis2.nl

Sis Kwadraat (Sis2) biedt organisatie-, management- en teamontwikkeling voor organisaties die maatschappelijke doelen met vitaliteit en veerkracht willen combineren. 

Sis2 zet persoonlijke en professionele talenten binnen de organisatie in om te groeien. We nemen niet over, we begeleiden mens en organisatie om het zelf te doen. 

Sis2 biedt daarvoor een totaalpakket afgestemd op de unieke werkwijze en cultuur van de 
organisatie. Sis2 biedt advies, trainingen, team- en individuele coaching waarbij we gebruik maken van verschillende instrumenten die inzicht geven in persoon, gedrag en talent. 
Wij zetten ons talent in om zorg, kinderopvang, welzijn, onderwijs en alle andere maatschappelijke organisaties sterker te maken. 

Scroll naar boven