Sis2

Over Sis2

Maatwerk

Geen organisatie is hetzelfde, net als geen mens hetzelfde is.

Sis2  gaat met de opdrachtgever in gesprek om te achterhalen waar de behoefte aan ondersteuning ligt. Is dat het (her-) inrichten van je organisatie, is het de samenwerking binnen het team of ben je genoodzaakt dingen anders te doen door veranderende wet- en regelgeving?

Door alleen die onderwerpen aan te pakken waar behoefte ligt, voorkomen we onnodige inzet en kosten.

Door het strippenkaart-systeem is er altijd, op elk moment, een beroep te doen op onze expertise. Afrekenen gaat per kwartier, zodat je niet meer dan nodig betaalt. Wil je liever een eenmalig advies, training of sessie? Ook dat kan. Samen bekijken we wat nodig is om net dat beetje extra te doen voor jezelf en je team.

Wat wij doen

Organisatie- en Managementontwikkeling

Sis2 helpt het management bij het richting geven aan de organisatie. Dat doen we door een integrale aanpak: Wij begeleiden organisaties, management en medewerkers bij het stellen van doelen, het inrichten van de organisatie daarop en we ondersteunen bij de noodzakelijke veranderingen binnen alle lagen van de organisatie.

Team-ontwikkeling

Sis2 begeleidt op professionele wijze doeltreffend het team (en management) naar de ultieme staat van werken: talentgericht, betrokken en succesvol.
Het team van de organisatie is de spil van succes. Zonder het team dat de juiste dingen doet, verliest
de organisatie kracht te presteren en uiteindelijk (markt)positie.

Scroll naar boven