Sis2

De mensen achter Sis2

Mathelijne Smids MSc

Organisatie-ontwikkelaar

Mathelijne is een zeer ervaren manager/ bestuurder. Zij heeft diverse management-, directie- en toezichtsfuncties bekleed binnen de top van verschillende organisaties in de bedrijfstak van
kinderopvang, het welzijnswerk en het primair (speciaal) onderwijs. Mathelijne ziet snel en scherp hoe organisatie-processen zijn ingericht. Zij is een betrokken verbinder, die in staat is in korte tijd de vinger op de zere plek te leggen bij zowel de mens in de organisatie als de organisatie-machine.

Vanuit oprechte betrokkenheid en aandacht voor de mens begeleidt zij zowel individu als het gehele team.

Zij heeft na de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening en management voor het middenkader, de Master aan de Open Universiteit Managementwetenschappen, Organisatieverandering en ontwikkeling afgerond. Daarnaast is Mathelijne CPC1 gecertificeerd coach.


Specialisaties:
Duurzame organisatie ontwikkeling
Duurzame teamontwikkeling
Strategiebepaling en coördinator
Ondernemerschap en verbinder

Ignanke Verbakel MSc

Team- ontwikkelaar/ Arbeids- en organisatiepsycholoog

Ignanke noemt men een ‘Profiler; Een Spiegeloog voor de mens in organisatie’. Vanuit oprechte nieuwsgierigheid en kennis kijkt zij verder dan alleen het gedrag. Zij werkt hands-on,
oplossingsgericht en vernieuwend. Met positieve kijk benadert zij mogelijkheden en kansen in plaats van beperkingen, van zowel mens als organisatie.

Zij weet welke mechanismen, belemmeringen en overtuigingen iemand tegenhouden in de persoonlijke & professionele groei. Zij creëert beweging vanuit oprechtheid, integriteit, enthousiasme en humor.

Ignanke is na haar opleiding HR-management werkzaam gegaan als HR-adviseur in vooral de detailhandel en food-industrie. Vanuit hier heeft zij haar passie voor het ontwikkelen van mens
voortgezet middels haar master Arbeids & Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast is zij gecertificeerd coach op het NOBCO Practitioner niveau, gecertificeerd Profile
Dynamics en ICL-r (interpersoonlijke dynamiek) coach .
De afgelopen jaren heeft zij binnen de Zorg, Onderwijs, Food & Industie- sectoren verschillende verandertrajecten begeleid als Trainer/ Coach en Assessment psycholoog. Met deze ervaring kent zij veel methodieken en instrumenten. Met haar analytische vermogen weet zij die soepel met elkaar te verweven, waardoor een groot scala aan mogelijkheden en kansen ontstaat om samen tot het voor u gewenste eindresultaat te komen.

Specialisaties:
Persoonlijke en professionele ontwikkeling
Interpersoonlijke dynamiek
Langdurige gedragsverandering
Talent en competentiemanagement

Wat wij doen

Organisatie- en Managementontwikkeling

Sis2 helpt het management bij het richting geven aan de organisatie. Dat doen we door een integrale aanpak: Wij begeleiden organisaties, management en medewerkers bij het stellen van doelen, het inrichten van de organisatie daarop en we ondersteunen bij de noodzakelijke veranderingen binnen alle lagen van de organisatie.

Team-ontwikkeling

Sis2 begeleidt op professionele wijze doeltreffend het team (en management) naar de ultieme staat van werken: talentgericht, betrokken en succesvol.
Het team van de organisatie is de spil van succes. Zonder het team dat de juiste dingen doet, verliest
de organisatie kracht te presteren en uiteindelijk (markt)positie.

Sis2 nieuwe versie (3)