Sis2

Ojee de GGD- de workshop

Herken je dat? Onzekerheid of angst tijdens een inspectiebezoek van de inspecteur kinderopvang? Uit enquêteonderzoek binnen de kinderopvang en gastouderopvang (maart/mei 2020), waaraan 1186 pedagogisch professionals hebben deelgenomen, blijkt dat meer dan de helft van de pedagogisch professionals zich nerveus, gespannen of onzeker voelt tijdens een inspectiebezoek van de inspecteur kinderopvang.

O jee de GGD is een co-creatie van Sis Kwadraat met Rick in de Kinderopvang.

 • Opbrengsten: na deze workshop is de pedagogisch professional zich bewust van zijn eigen handelen en heeft hij/zij geleerd hoe hier mee om te gaan. Daarnaast leert de pedagogisch professional wat hij/zij kan verwachten van een inspectiebezoek.
 • Tijdsinvestering: eenmalig drie uur durende workshop.
 • Kosten:  € 60,- p.p. of in company op aanvraag
 • Deelname: op basis van losse inschrijving (mail info@sis2.nl of info@rickploemen.nl). Vermeldt daarbij je voornaam, achternaam, telefoonnummer en geef aan of je werkt in de kinderopvang of gastouderopvang. Minimaal 10 deelnemers, maximaal 15 deelnemers. Indien een groep vol zit wordt er een nieuwe datum gepland. Tevens beschikbaar als In-Company. Vraag een offerte aan die we voor jou op maat kunnen maken.
 • Locatie: Verlengde Hoogravenseweg 150B
  3525 BL Utrecht of de Gruijterfabriek in Den Bosch
 • Meer informatie: neem contact op met Mathelijne (info@sis2.nl) of Rick (info@rickploemen.nl)

Ojee de GGD- Het spel

Nu verkrijgbaar!
De leukste en meest efficiënte manier om je voor te bereiden op een GGD- inspectie kinderopvang.Bereid je personeel op een ontspannen manier voor op een GGD-inspectie.

Speldoos 20x20cm, Spelbord 40×40 cm6 Pionnen, dobbelsteen, vragenkaartjes en complimentsterren

 • Geen categorie

  Spel Ojee, de GGD

   50,00

  Exclusief BTW, exclusief verzendkosten

  Nu verkrijgbaar!
  De leukste en meest efficiënte manier om je voor te bereiden op een GGD- inspectie kinderopvang.

   

  Toevoegen aan winkelwagen